Vesting Finance / Arrow Global Ltd

Verantwoordelijk voor Control, Accounting, Reporting en optimalisatieprojecten voor de Arrow Global BeNeLux entiteiten. Een direct rapporterend aan de CFO en leidinggeven aan twee teams (Accounting & Control) met ongeveer 30 FTE. Business partner voor de CFO, CEO, Arrow Global Group Finance en het Management Team. Nadruk op de gehele organisatie naar het volgende niveau te brengen en daarom de initiatie en het runnen van de optimalisatieprojecten binnen het financieel domein, gericht op verbeterde controle, kwaliteit en efficiëntie. Het hoofdvak hier is VERANDERING (CHANGE).

Belangrijkste verantwoordelijkheden zijn: Beheer van de volledige finance organisatie en haar verdere professionaliseringslag; Beheer van gehele financiële boekhouding (eigen en derden) en rapportageverantwoordelijk voor de juridische Benelux entiteiten; Assurance van juiste groeps en locale accounting richtlijnen (NL Gaap / IFRS); Verantwoordelijk voor Budget/MTP (5yr) en prognoseproces; Verantwoordelijk voor Cash and Treasury management, Cost Control, Credit Management voor handelsvorderingen. Onboarding van nieuwe schuldportefeuilles (consumenten- en hypothecaire kredieten) en klanten; Assisteren bij strategisch besluitvorming met management informatie, KPI’s en rapportage; Continu Verbetering (CI) invoeren binnen Financiën; Implementatie van AFAS- en Cognos-applicaties, evenals een solide belastingregelingskader: Fiscale Compliance, opstellen Taks Control Framework en eerste aanspreekpunt voor Belastingdienst bij Horizontaal toezicht. Beheer van het complete externe auditproces (FY audit + HY review IFRS).

Overzicht Projecten

Hieronder vindt u een overzicht van alle projecten die Joveaal de laatste 20 jaar heeft uitgevoerd. Het filter verzorgt een inkijk op de gebieden Financieel, Bedrijfskundig en Risk. Maar hieronder kunt u ook branchegerelateerd filteren.

Wil je meer weten?

Contact