Joveaal snapt als geen ander waarmee u als starter of meer belegen ondernemer te maken heeft.

Wilt u een bereikbare, benaderbare en betaalbare partner voor langetermijn.

Joveaal is er voor u.

Tarieven

 Het zal u niet verbazen, maar Joveaal maakt gebruik van een tarief dat specifiek gericht is op uw vragen en uw wensen. Na een oriënterend gesprek wordt een offerte opgesteld waarin de concrete opdracht wordt uiteengezet. Pas nadat u een goed gevoel hebt bij deze opdracht, bevestigt u deze.

Hierna gaat u met Joveaal een overeenkomst aan voor uw succes, wat periodiek beoordeelt en bijgestuurd wordt: hiermee borgen we de continuïteit van de samenwerking

De verbinding met een breed netwerk aan experts

Bekijk

Hoe kan je bedrijf nog meer bereiken?

Hoe anderen naar hun next level zijn gegroeid.

Starter

Joveaal heeft mij enorm geholpen om mijn perceptie helder te krijgen over mijn kansen in de markt. Na jarenlang in loondienst te hebben gewerkt bij een financiële dienstverlener op het gebied van risicomanagement ben ik helaas ontslagen. Door in gesprek te geraken met Joveaal is mij in 2 sessies duidelijk geworden wat mijn kracht en mijn uiteindelijk niche is in de interim markt. Dit heeft geresulteerd in 2016 tot 2 klanten waarmee ik in staat ben om een goede start te maken.

Ondernemer in Risk Management (2016)

MKB'er

Joveaal heeft een IT-implementatie verzorgd vanaf het moment van pakket eisenpakket / -keuze tot en met de implementatie ervan en de testfase. Joveaal heeft alle betrokken goed begeleid en geïnformeerd en heeft zelfs belangrijke handeleidingen verzorgd om onze organisatie verzorgd achter te laten.

 

 

De vorige implementatie verliep stroef en kostte het bedrijf veel, heel veel geld. Joveaal heeft binnen de afgesproken tijd en budget dit lastige project zeer effectief en duidelijk uitgevoerd.

Ondernemer in vastgoed (2015)

Middelgroot bedrijf

Joveaal heeft een kwaliteitsslag gemaakt in onze business unit in het buitenland waardoor onze analyse en rapportage van kwalitatief en kwantitatief hoogwaardig niveau is en hierdoor is de doorlooptijd in onze managementrapportage van 8 weken teruggebracht naar 5 werkdagen.

 

 

Joveaal heeft uitmuntend werk geleverd!

Ondernemer in Mediabedrijf (2012)

Je bedrijf wilt groeien of moet een kwaliteitsslag maken?
Joveaal handelt daar én wanneer het nodig is.

Een Bruggenbouwer als medebedenker en mede uitvoerder waardoor goed resultaat geborgd wordt.

Neem contact op

Contact