Joveaal snapt als geen ander waarmee u als starter of meer belegen ondernemer te maken heeft.

Wilt u een bereikbare, benaderbare en betaalbare partner voor langetermijn.

Joveaal is er voor u.

Een antwoord op moeilijke vragen

Bent u als ondernemer wel eens verbaast of verrast over een voorval of gebeurtenis, dat u hierdoor slapeloze nachten had omdat u niet de kennis of capaciteit in huis had om dit voorval direct te pareren? Of zat u door dit incident echt met de handen in het haar?

Waarom gaat u dan geen samenwerkingsverband aan met een partner die met u meedenkt zodat u met een gerust hart uw eigen expertise kan uitvoeren?

Schoenmaker blijf bij uw leest.

Joveaal heeft een brede leest, maar u hierdoor ook. Val terug op uw eigen leest en laat u door ons ontzorgen over uw kritische aandachtspunten.

Vraagstuk 1 hulp bij goedkeurende verklaring jaarrekening.

De Raad van Commissarissen adviseren over tijdige oplevering van door externe accountant goedgekeurde  jaarrekening.

Vraagstuk 2 mijn inkoop/beslissingsproces loopt niet goed

Een proces update van het inkoopbeleid om te komen van een handmatig proces van meerdere stromen van inkopen en vraagtekens bij Management en Boekhouding, tot het digitaal verwerken van een verzoek tot investering inclusief autorisatie en dat eveneens betalingen op basis van digitale facturen in systemen kunnen worden afgetekend. Dit wordt ook wel het Purchase to Pay (P2P) proces genoemd. Voor een aantal opdrachtgevers is de doorlooptijd teruggebracht van gemiddeld 75 dagen naar 28 dagen, waarbij de interne aandacht verschoven kon worden naar andere werkzaamheden. Dit heeft geleid tot lagere kosten en beter beleid.

Vraagstuk 3 Past mijn verzekeringsportefeuille nog bij mijn groeiende onderneming?

Ook een analyse laten uitvoeren van uw verzekeringsportefeuille behoort tot de werkzaamheden die u door een onafhankelijke derde partij kunt laten uitvoeren. Joveaal heeft geen connecties met verzekeraars en deze analyse wordt dus echt onafhankelijk uitgevoerd. Dit is in tegenstelling tot diverse tussenpersonen veelal echt onafhankelijk.

De verbinding met een breed netwerk aan experts

Bekijk

Hoe kan je bedrijf nog meer bereiken?

Hoe anderen naar hun next level zijn gegroeid.

Starter

Joveaal heeft mij enorm geholpen om mijn perceptie helder te krijgen over mijn kansen in de markt. Na jarenlang in loondienst te hebben gewerkt bij een financiële dienstverlener op het gebied van risicomanagement ben ik helaas ontslagen. Door in gesprek te geraken met Joveaal is mij in 2 sessies duidelijk geworden wat mijn kracht en mijn uiteindelijk niche is in de interim markt. Dit heeft geresulteerd in 2016 tot 2 klanten waarmee ik in staat ben om een goede start te maken.

Ondernemer in Risk Management (2016)

MKB'er

Joveaal heeft een IT-implementatie verzorgd vanaf het moment van pakket eisenpakket / -keuze tot en met de implementatie ervan en de testfase. Joveaal heeft alle betrokken goed begeleid en geïnformeerd en heeft zelfs belangrijke handeleidingen verzorgd om onze organisatie verzorgd achter te laten.

 

 

De vorige implementatie verliep stroef en kostte het bedrijf veel, heel veel geld. Joveaal heeft binnen de afgesproken tijd en budget dit lastige project zeer effectief en duidelijk uitgevoerd.

Ondernemer in vastgoed (2015)

Middelgroot bedrijf

Joveaal heeft een kwaliteitsslag gemaakt in onze business unit in het buitenland waardoor onze analyse en rapportage van kwalitatief en kwantitatief hoogwaardig niveau is en hierdoor is de doorlooptijd in onze managementrapportage van 8 weken teruggebracht naar 5 werkdagen.

 

 

Joveaal heeft uitmuntend werk geleverd!

Ondernemer in Mediabedrijf (2012)

Je bedrijf wilt groeien of moet een kwaliteitsslag maken?
Joveaal handelt daar én wanneer het nodig is.

Een Bruggenbouwer als medebedenker en mede uitvoerder waardoor goed resultaat geborgd wordt.

Neem contact op

Contact